OS58

Auto's en ander vervoer blog

Uitstekende test elektrische fiets

2 min gelezen

Afgelopen week heb ik bij RAP een proefrit gemaakt op een elektrische fiets. Het was erg fijn om de fiets eerst te testen. Op deze manier weet je goed wat je koopt. Ik kwam bij hun terecht via een goede kennis. Hij had zijn fiets daar gekocht voor een voordelige prijs. Die kennis vertelde mij dat ze een goede service hebben en dat was inderdaad waar. Tijdens het testen werden alle functies uitgelegd van de fiets. De meneer wist alles precies te vertellen. Persoonlijk vond ik dat erg fijn, omdat je dan precies weet wat je koopt.test elektrische fiets

Wat betreft de kosten viel het enorm mee. Ze waren erg voordelig en als je de kosten vergeleek met soortgelijke bedrijven al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een afspraak te maken met het bedrijf. Aangezien ik al wat ouders wordt, is het voor mij zeker van belang om wat ondersteuning te krijgen met het fietsen. Voornamelijk met lange afstanden wordt het al wat lastiger. Test elektrische fiets gaf daarom zeker de doorslag om alsnog een fiets te kopen.

ElaktrabikesUitstekende service.

Toen ik besloot om hem te kopen werd alles in orde gemaakt. De fiets werd fiets klaar gemaakt en het fijne was ook dat ik er garantie bij kreeg. Aangezien de fietsen erg gewild zijn, heb je zo maar kans dat hij gestolen word. Gelukkig krijg je bij dit bedrijf goede sloten. De service is dus echt grandioos! Meer informatie vindt u op de website. Maak gebruik van de test elektrische fiets.