OS58

Auto's en ander vervoer blog

Tip: accu’s fiets revisie

1 min gelezen

Voor accu’s fiets revisie heb ik een goed adres gevonden. Bij de winkel van Simon Hessels ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier kan je tegen een zeer aantrekkelijke prijs je batterij voor je tweewieler weer wat power geven. De meeste fabrikanten zeggen dat deze gemiddeld drie jaar meegaan en je daarna een nieuwe aan moet schaffen. Gelukkig dat ik daar niet ben ingetrapt en eerst naar Simon Hessels ben gegaan. Daar kreeg ik een heel ander verhaal te horen en dat een nieuwe batterij niet altijd nodig is. Natuurlijk kijken zij deze wel eerst helemaal na voordat zij ermee aan de gang gaan. 

Kan weer lekker op pad gaan

Nadat ik mijn tweewieler naar Simon Hessels had gebracht voor een accu’s fiets revisie kan ik weer lekker op pad gaan. De power is meteen weer opper best en dat is goed te merken nu ik zonder problemen weer de brug over kan fietsen. Niet alleen heeft deze reparatie mij enorm in de kosten gescheeld, maar het is ook beter voor het milieu. Wat ben ik blij dat ik eerst naar deze winkel ben gegaan voordat ik een nieuwe batterij aan had geschaft. Kan iedereen dan ook aanraden om niet meteen een nieuwe aan te schaffen.