OS58

Auto's en ander vervoer blog

Snelle rit bij Taxi Hoeven

1 min gelezen

Vorige week ben ik met Taxi Hoeven van Hoeven naar Terheijden gegaan. Een redelijke lange rit die naar mijn mening toch kort verliep. Met de bus had ik zeker een stuk langer over gedaan dit omdat je dan een aantal keren moet overstappen. De rit verliep namelijk kort door de geleverde kwaliteit van Taxi Hoeven.

Telefonisch contact was mogelijk

Voor de taxirit heb ik van tevoren telefonisch gereserveerd. De taxi stond daardoor op tijd op de locatie die ik had afgesproken. Aangezien de taxi toch een aanrijtijd heeft omdat die vanuit Breda moet komen is dit een erg goed geleverde service.

Juist geleverde kwaliteit

De taxi van Taxi Hoeven was een erg nette taxi met de juiste kwaliteit hoe een taxi hoort te zijn. De taxi was schoon en stonk niet. In de taxi was een leren bekleding, goede radio en genoeg beenruimte aanwezig. Ook was er genoeg ruimte voor mijn mede reisgenoten. Die konden gewoon achterin zitten en hadden ook daar genoeg beenruimte. Bij het afrekenen bestond er ook nog de mogelijkheid om te pinnen, zelfs contactloos! Een echte top-service dus.

Redelijke prijs/kwaliteit verhouding

De prijs van taxi Hoeven viel in mijn opzicht mee. Ik betaalde een normaal taxi-tarief. Omdat ik niet zeker wist wat een normale prijs was voor deze rit heb ik naderhand even gekeken op taxi-kosten.nl. Hier kwam uit dat de prijs die ik heb betaald nog meevalt en dus een zeer redelijke prijs voor de geleverde kwaliteit.