OS58

Auto's en ander vervoer blog

Snel een eenvoudig jouw aanhangerrijbewijs halen? Volg deze tip

2 min gelezen
osseforth

aanhangerrijbewijs halen

Het onderwerp van vandaag zal gaan over het nemen van rijlessen, met name een aanhangerrijbewijs halen. Voor een neef van mij was dit laatst namelijk noodzakelijk. Omdat hij voor zijn werk spullen moet vervoeren. In de meeste gevallen past dit dan ook in zijn busje echter krijgt hij de laatste tijd steeds meer opdrachten binnen. Hierdoor was hij dus genoodzaakt een aanhanger aan te schaffen. Hiervoor moest hij natuurlijk wel eerst zijn papiertje voor halen. Natuurlijk had hij dat ‘papiertje’ al, echter nu voor de aanhanger. Omdat hij toch een ondernemer is, wilde hij hier het liefst zo mogelijk op besparen. Zodoende ging hij online zoeken naar een rijschool. Hij kwam dan ook meerdere interessante verkeersscholen tegen. Echter vroeg hij aan mij er slechts één met jullie te delen. Dat is de naam Osseforth, zijn jullie hier al bekend mee?

heftruck

Volgens hem een goede keuze

osseforthNadat hij gekozen had welke rijschool het zou worden, had hij zijn eerste rijles geboekt via osseforth.nl. Volgens hem was dit dan ook binnen een paar stappen gebeurd, heel eenvoudig! Ik kan jullie alvast verklappen dat hij zijn aanhangerrijbewijs halen inmiddels achter de rug heeft. Zo heeft hij er dus al meerdere malen zelfstandig meegereden. Volgens hem waren de lessen van hoge kwaliteit. Dit was volgens mij neef dan een van de redenen waarom hij het allemaal zo snel behaald had. 

De prijzen zijn hier gunstig, hetzelfde geldt voor andere rijlessen voor bijvoorbeeld het rijbewijs B. Ik heb de website namelijk zelf ook bezocht en ik moet eerlijk bekennen dat zij echt goedkoop zijn!