OS58

Auto's en ander vervoer blog

R-serie motoren zoals de BMW r100 of k100

2 min gelezen

Je kent misschien de BMW r100 en de BMW k100 nog wel van de jaren 80 en 90. Toen waren deze motorfietsen namelijk erg populair. Iedereen wilde toen een BMW k100. Dit vanwege zijn uitstaling en zijn zeer sterke technische kant. Zo zijn er van deze modellen er ook het meeste gemaakt, zeker zo’n 20.000 exemplaren. Ook vandaag de dag is motorrijden nog steeds erg populair in Nederland. Je kunt er heerlijk een dagje op uit en kunt je helemaal vrij voelen op de motor. Zo is motorrijden voor velen dan ook een leuke hobby, waar ze er echt een dagje uit van maken wanneer ze gaan toeren. Wil je hier meer informatie over? Lees dan snel verder!

Waar ben je aan het juiste adres?

Een motorfiets kopen is niet eenvoudig. Er komen veel dingen bij kijken. Denk hierbij aan de kosten, de staat waarin hij verkeert en het aantal gereden kilometers. Het is belangrijk dat je hier goed over nadenkt. Je kunt hierbij iemand mee laten kijken en adviseren die hier ervaring in heeft. Maar waar kun je de BMW r100 en de BMW k100 nou kopen? Naast deze motorfietsen zijn ook knipperlichten van Caferacerwebshop.com een goede optie. Maar waarom kies je nou voor Café Racer? Dit zijn de voordelen:

  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf een bepaald bedrag
  • Goede reviews

Allereerst hebben zij een hele snelle levering. Wanneer je je bestelling voor 21:00 uur plaatst, heb je je order de volgende dag in huis. Dat is wat je wil natuurlijk, want van je nieuwe aankoop wil je zo snel mogelijk gebruik maken. Daarnaast krijg je gratis verzending bij een bestelling vanaf €150,-. Dit is een mooie meevaller voor een mogelijk dure aankoop. Tenslotte heeft de webshop een gemiddelde score van 9,5 gekregen door duizenden klanten. Hierdoor is het een betrouwbare webshop en goede service en producten!

Klaar voor een heerlijk dagje erop uit met de motor?

Nu je weet waar je terecht kan voor je nieuwe BMW r100 en BMW k100, kun je actie ondernemen. Maar naast deze motorfietsen kun je er ook nog terecht voor heel erg veel onderdelen en accessoires. Denk hierbij aan megaton dempers, motorkleding, helmen, kentekenplaten, zadels en ga zo maar door.

Voor alles op het gebied van motors kun je daar terecht. Dus mocht er iets kapotgaan aan je motor, dan is misschien een onderdeel bestellen al genoeg en hoef je niet een hele nieuwe motor te kopen. Ook voor advies kun je dan bij deze webshop terecht. Kijk jij dus weer uit naar een zonnige dag met een motorrit op de planning? Wacht dan niet langer en knap je oude motor weer op of koop een nieuwe motor!