OS58

Auto's en ander vervoer blog

professionele Autoreclame stickers

1 min gelezen

autoreclameAl een lange tijd wil ik Autoreclame stickers. Toevallig zag ik afgelopen week een bedrijf voorbijkomen die daarin gespecialiseerd is. Op de zaak heb ik een bestelbusje waar ik graag Autoreclame stickers op wil hebben. Door de reclame zo groot mogelijk op de bus te plakken, kan ik goed reclame maken en weten ze dat we aanwezig zijn. Ik heb toen contact opgenomen en ben langs het bedrijf gegaan om te kijken wat het kost. Al vrij snel werd duidelijk dat het bedrijf erg voordelig is. Of ze daadwerkelijk ook kwaliteit leveren moest ik nog afwachten. 

Nieuwe stickers eroppromotie

Na een week waren de stickers klaar en hebben ze die op de bus geplakt. Het ziet er echt fantastisch uit. Sinds dat ik bestellingen rond breng met de nieuwe stickers, is onze omzet verdubbeld. Dit komt omdat veel mensen zien dat je aanwezig bent. Ze gaan vervolgens kijken op Thuisbezorgd en heb je daar lekkere dingen staan, dan bestellen ze. Het is daarom ook echt een aanrader om professionele reclame te maken op je auto. Bij dit bedrijf kan dat professioneel en voordelig. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om dat hier te doen. Je krijgt een duidelijk antwoord wat betreft de kosten en daar houden ze zich ook aan. Daarnaast zijn de stickers van uitstekende kwaliteiten!

Op de website vind je veel informatie over de diensten die ze aanbieden. Naast autostickers leveren ze ook andere stickers!