OS58

Auto's en ander vervoer blog

Private lease diesel auto is het allerbeste idee

1 min gelezen
private lease

De private lease diesel auto van Riemersma die ik nu heb, is echt het beste wat mij is overkomen op vervoersmiddel gebied! Natuurlijk heb ik over de jaren heen al een hoop wagens gehad, elk met andere voor- en nadelen. Inmiddels heb ik de bak van Riemersma gekregen, een mooie Renault. Nu ik daar sinds enkele weken in rijd, weet ik dat er niets beters is! Vooralsnog heb ik geen nadelen ondervonden. Het meest ideale vind ik nog wel dat als er iets met de wagen gebeurt, het bedrijf dit voor mij oplost. Het is dus een beetje alsof ik de wagen van een vriend heb geleend. Alleen mag ik er nu 24/7 in rijden en is het mijn eigen bakkie.

private lease

Mooie wagen

Iedereen heeft zijn of haar voorkeur wanneer het op een voertuig aankomt. De ene gebruikt liever een fiets, de ander zweert bij een private lease diesel auto. Zelf heb ik inmiddels besloten dat ik niets anders meer zou willen. De Renault die ik van Riemersma heb gekregen loopt op rolletjes en het is een erg luxe wagen. Iedereen zou hier in moeten rijden! Het is erg fijn dat ik dit dankzij Riemersma mogelijk heb kunnen maken. Zonder hun voordelige prijzen en goede deals, was het mij niet gelukt. Ik ben erg tevreden, over de wagen maar ook over de service van dit bedrijf. Zij hebben mij goed en zeer snel geholpen. Van deze bak zal ik nog wel een flinke tijd genieten! Wat denken jullie ervan?
private lease