OS58

Auto's en ander vervoer blog

Mijn wiellager vervangen

2 min gelezen
wiellager vervangen

Onderhoudwiellager vervangen

Een wiellager vervangen moet vaak wel regelmatig gebeuren. Dit zijn namelijk de delen in een auto die ervoor zorgen dat de assen in beweging komen en dat jij daardoor kunt rijden. Vooral bij grotere wagens worden deze flink belast en slijten zij daardoor een stuk sneller. Zelf heb ik pas een tweedehands bolide gekocht en daar waren zij ook al wel aan hun einde. Hier kwam ik achter door een brommend geluid, waarna ik hem naar de garage heb gebracht. Het was gelukkig wel maar bij 1 band, dus dat scheelde weer in kosten. Toen ben ik op zoek gegaan naar de goedkoopste optie, omdat ik het zonde vind om veel geld uit te geven aan zulk soort dingen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn, omdat ik wel veilig de weg op wil kunnen.

Goedkoperwiellager vervangen

Uiteindelijk heb ik mijn wiellager gewoon bij de garage laten vervangen, maar heb ik zelf het onderdeel aangeleverd. Hierdoor was ik ongeveer 200 euro goedkoper uit en dat geld kan ik nu weer aan leukere dingen besteden. De monteur heeft geschat dat ik hiermee weer zo’n 5 tot 10 jaar vooruit kan, dus dat is een hele tijd. Hij was zelf ook verbaasd over hoe goed hij eruit zag en vroeg mij meteen waar ik deze had aangeschaft. Toen vertelde ik hem over Dutch Carparts. Mocht jij nu ook naar zoiets op zoek zijn, dan moet jij ook zeker een kijkje nemen op deze website. Het assortiment is erg groot en daarom kun jij hier zeker vinden wat jij zoekt.