OS58

Auto's en ander vervoer blog

Mijn auto onderhoud in Utrecht

1 min gelezen
auto onderhoud Utrecht

Vanmiddag heb ik de afspraak staan betreffende auto onderhoud in Utrecht. Garage DRC is inmiddels het vertrouwde adres waar ik al jaren kom. Als het nu gaat om een keuring, grote of kleine beurt of een APK keuring, je bent hier aan het juiste adres. De vriendelijke monteurs zorgen ervoor dat je weer snel en veilig de weg op kan.

Vanaf het moment dat ik hier mijn vierwieler laat controleren, heb ik nooit problemen gehad. Hierdoor voorkom ik dat kleine mankementen geen grote problemen gaan worden. Zelf hou ik mijn wagen ook in de gaten, zoals de ruitensproeier op tijd bijvullen en natuurlijk het oliepijl.  auto onderhoud Utrecht

Zonder problemen de weg weer op

Bij Garage DRC kan je terecht voor alle auto onderhoud in Utrecht . Denk hierbij aan:

  • Accu / startproblemen
  • Dynamo
  • Koppeling/versnellingsbak
  • Koelproblemen
  • Verlichting controleren
  • Banden vervangen

Vaak geef ik aan als ik ergens een rare tik in mijn brikkie hoor. Meteen wordt hier dan extra naar geluisterd en de oorzaak opgespoord. Over het algemeen is er nooit iets te vinden, behalve dat er nieuwe ruitenwissers op moeten, of een ander kleinigheidje.

Ook vandaag is mijn toet toet weer meet vlag en wimpel geslaagd en kunnen wij weer zonder problemen de weg op.