OS58

Auto's en ander vervoer blog

Lenen bij geld.nl kan op verschillende manieren

2 min read
lenen bij Geld.nl

Wist je dat geld lenen op veel verschillende manieren kan? We hebben de neiging om te denken dat het altijd om gigantische bedragen gaat en dat je er jaren aan vast zit, maar lenen bij geld.nl ziet er bijvoorbeeld al heel anders uit dan dat.  Lenen bij een bank betekent heel veel regels en restricties. Het betekent ook dat niet zomaar iedereen in aanmerking komt. Bij een partij als geld.nl ligt dat anders. Daar kan vrijwel iedereen terecht voor een lening in een bepaalde vorm.

Verschillende soorten leningen

Er zijn ontzettend veel leningen om uit te kiezen die allemaal specifieke voorwaarden hebben. Hieronder zie je een paar veel voorkomende leenvormen waarvan je misschien niet eens wist dat het telt als lening:

  • persoonlijke lening
  • leasen van een auto
  • roodstand op je rekening
  • een telefoon op afbetaling
  • winkelen op krediet bij een webwinkel
geld lenen

Zoals je ziet zijn er dus een heleboel soorten leningen, allemaal met andere bedragen en voorwaarden. Want ja, ook die roodstand op je rekening geldt als een lening. En ook die mooie kleding die je hebt gekocht op afbetaling is een lening. Weliswaar met andere voorwaarden dan bijvoorbeeld het leasen van een auto, maar toch zijn het allemaal leningen. 

Waar je aan moet voldoen

De voorwaarden om een lening te krijgen hangen af van het bedrag dat je wil lenen, in welke vorm en hoe snel je het terug gaat betalen. Hoe lager het bedrag, hoe soepeler de voorwaarden. Wanneer je echter een groot bedrag wil lenen dan zullen de voorwaarden strenger zijn.

lenen geld

Meer berichten