OS58

Auto's en ander vervoer blog

Geweldige dag gehad in Hengelo

2 min gelezen
Taxi Aria

Taxi Aria Eer gister ben ik met mijn man een dagje uit geweest in Hengelo, een plaats dichtbij Doetinchem waar wij zelf vandaan komen. We besloten om naar Hengelo te gaan omdat het net zover van ons af lag en omdat we er al jaren niet meer geweest waren. Daarom vonden ik en mijn man het eens tijd om de plaats weer te bezoeken. In het centrum van Hengelo hebben we weer vele oude herinneringen opgedaan van onze jongere jaren.

Beide geslaagd in het kopen van kleren

Naast het opdoen van oude herinneringen, hebben we ook nog vele winkels bezocht. Zo was mijn man al enige tijd opzoek naar een goede winterjas en zocht ik zelf een mooie jurk. Uiteindelijk waren we beide geslaagd in het kopen van een jurk en een jas. Naar onze mening kun je in Hengelo heerlijk shoppen en heb je er leuke en vooral variërende winkels. Wat we wel jammer vonden is dat we er pas laat waren. Zo gingen de winkels namelijk al om 5 uur dicht, terwijl we pas een kleine 2 uur aan het winkelen waren.

Een zeer goede taxi

Taxi Aria

Na het winkelen en rond te hebben gelopen in de stad, kregen we een aardige trek. We vonden het dus een goed plan om de leuke en gezellige dag nog beter af te sluiten, namelijk in een restaurant. We hoefden niet lang te zoeken of we hadden al een leuk restaurant gevonden waar we vervolgens ook heerlijk hebben gegeten. Na het eten hebben we ook nog een paar glaasjes gedaan in een plaatselijke kroeg. Toen we het laatste glas hadden gedronken, besloten we om naar huis te gaan. Alleen was er 1 probleem. We konden alleen naar huis met de taxi want er reden geen bussen meer. We kozen daarom voor taxi Aria die ons veilig en snel naar huis heeft gebracht. Naar onze mening was het een top taxi en komen we hier zeker nog eens bij terug.