OS58

Auto's en ander vervoer blog

Geweldige autoservice in Emmeloord

1 min gelezen

Waar vind je tegenwoordig nog goede autoservice Emmeloord, nou dat kan ik je vertellen. Dat is bij het bedrijf Durree. Dit is een allround bedrijf, die weet hoe je met klanten om moet gaan en tevens goede reparaties aflevert. Hier werken dan ook alleen maar zeer ervaren monteurs die hun handen er niet voor omdraaien om een voertuig te repareren, ongeacht het merk of type. Wat ook heel erg belangrijk is om hier te vermelden is dat zij beschikken over een eigen  ophaal- en wegbrengservice. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat zij je thuis brengen na pech of zij regelen een leenauto voor je.  

Afspraak maken

Wanner jouw wagen voor een onderhoudsbeurt of reparatie naar de garage moet, maak dan makkelijk online een afspraak bij deze autoservice in Emmeloord. Natuurlijk kan je hiervoor ook bellen of mailen. Voor mijn wagen moet ik ook een afspraak maken voor de jaarlijkse APK keuring, maar daar hoef ik mij niet druk over te maken. Aangezien ik mijn vierwieler hier bij deze garage al in onderhoud heb, hoef ik geen rare dingen te verwachten. Elke keer is deze grondig nagekeken door de monteurs, dus als zij nu iets vinden zal dit wel heel apart zijn.