OS58

Auto's en ander vervoer blog

Gelukkig kon ik gebruik maken van Financial leasen

1 min gelezen

9862170-1-3-1Vorige maand heb ik bij dit bedrijf een bestelbusje geleaset. Het was een nieuwe bus en rijd echt fantastisch. Ik had al op internet gekeken welke bedrijven dat allemaal deden, maar dit bedrijf leek mij het beste. Ze hadden zeer goede recensies staan en ook wat betreft de prijs waren ze erg voordelig. Ik heb toen contact opgenomen en een uitstekend gesprek gehad. Ik kreeg goed advies en kreeg ook de mogelijkheid om aan Financial leasen te doen. Dat houd in dat je of aan het begin of aan het eind van je leaseperiode een bedrag betaald, zodat je daarna maandelijks minder hoeft te betalen. Het leek me wel wat om daar gebruik van te kunnen maken. Wel leek mij het handig om aan het begin te betalen, zodat je daarna niet ineens nog een groot bedrag moet betalen.

Zeer tevreden over dit bedrijf. download (1)

Vanaf het moment dat ik op de site kwam was ik al zeer te spreken over dit bedrijf. Het was een duidelijke website waarin goed duidelijk word gemaakt wat ze doen. Toen ik contact zocht werd er zeer professioneel gehandeld en verleende ze prima service. Ik kreeg advies waar nodig en ze dachten goed met je mee. Ik vond dat heel fijn en wil jullie daar erg voor bedanken. Ik ben heel blij met het bestelbusje en hoop er lang plezier van te hebben. Het is zeker een aanrader om aan Financial leasen te doen.

images