OS58

Auto's en ander vervoer blog

Defecte aanhangwagen, wat nu?

2 min read
inkoop truck

Maar de boer, hij ploegde voort. Dat is wat J.W.F. Weremus Buning schreef in zijn ballade van den boer. Maar, wat als de ploeg niet werkt? Daar komt Misteragri.com heel goed van pas.

Ploeg landbouw

Na alles te hebben overlopen weten we het zeker. De reden waarom de boer niet kan ploegen, of beter de tractor niet wil werken, is omdat de koppeling van de aanhangwagen moet worden vervangen zodat de ploeg landbouw zijn werk werk weer naar behoren kan doen. Missie koppeling aanhangwagen vervangen start. Met enkel dit voor ogen heb je al de eerste stap gezet. Nu komt het moeilijke werk. Nu moet je op misteragri.com uitzoeken welke koppeling je nodig hebt. De keuze is groot, alle verschillende mogelijk types kan je op de site vinden.

Alleen maar ploegen?

Je hebt niet alleen alles wat je maar in gedachten hebt voor jouw aanhangwagen. Ook voor jouw tractor zelf, kan je op de site jouw materialen vinden. Stel, je hebt een nieuwe regenklep nodig, ook dan kan je deze vinden op de site.

Je weet niet hoe?

Handige Harry of niet, af en toe is een duwtje in de rug goed meegenomen. Op de site kan je verschillende handleidingen vinden om aan de reparatie te starten. Is de handige Harry in jezelf iets te ijverig geweest, dan heb je ook de verschillende oude catalogussen op de site. Dan zie je onmiddellijk hoe het eigenlijk had moeten gebeuren.

Ben je nog steeds niet overtuigd? Dan heb je steeds 14 dagen bedenktijd om jouw bestelde artikel terug te sturen. Stuur een mail naar misteragri.com met de reden waarom. Let wel op, je kan enkel de bestelling ongebruikt terugsturen. Soms vond je wel iets, maar hoor je een paar dagen later dat het niet hoeft. Ook dan kan je ons contacteren om de bestelling kosteloos stop te zetten.