OS58

Auto's en ander vervoer blog

De mooiste exclusieve velgen vind jij hier!

1 min gelezen
exclusieve velgen

exclusieve velgenSamen met mijn vriend ben ik op zoek gegaan naar exclusieve velgen. Wat er voorheen bij onze auto omheen zat, was namelijk heel erg mooi. Dit paste helemaal niet bij de rest van de bolide. De inrichting hebben wij heel erg luxe gemaakt. Zo hebben wij de stoelen bekleed met leer, schermpjes ingebouwd en veel dure materialen gebruikt. Zelf vind ik dit ongelofelijk mooi, want daardoor ziet het er niet uit als een bij elkaar geraapt zooitje. Zelf heb ik weinig verstand van merken en dat soort zaken, maar ik weet wel heel erg snel wat ik mooi vind en wat niet.

Mooier dan verwacht

Inmiddels hebben wij onze exclusieve velgen gevonden. Dit komt doordat wij een hele goede tip kregen van een familievriend om eens te gaan kijken bij Brilliant Detailing. Hij had hier onwijs goede verhalen over gehoord en wist bijna zeker dat het ook iets voor ons zou zijn. Direct zijn wij op de website gaan kijken naar alles wat zij in hun assortiment hebben. Hier zaten heel veel dingen tussen die ik mooi vind, dus de keuze was reuze. Het kiezen is uiteindelijk gelukkig gelukt en het zit er nu ook al op gemonteerd. Het is ongelofelijk mooi geworden en ik kan deze winkel dan ook iedereen aanrader!