OS58

Auto's en ander vervoer blog

De elektrische chopper scooter: populairder dan ooit

2 min gelezen
elektrische chopper scooter

Ben jij bijna oud genoeg om een scooter te rijden? Leuk! Je kunt natuurlijk gaan voor die ouderwetse scooter waar je ouders ook op hebben gereden. Of kies voor een stoer model zoals een Viva City. Maar waarom zou je? De elektrische chopper scooter heeft alles dat je nodig hebt en meer.

Cruisen

Scooters zijn duur

Als je op het punt staat een scooter te kopen dan weet je waarschijnlijk wel hoe duur die kunnen zijn. En dan bedoelen we niet alleen in onderhoud. Een scooter is ook duur omdat:

  • je benzine moet betalen
  • je accessoires moet hebben
  • je onderhoud moet betalen

Een scooter kost je dus de aanschafprijs maar dan ben je er nog lang niet. Het is daarom dat zoveel mensen die scooter helemaal niet kunnen betalen en uiteindelijk zich er maar bij neer leggen dat ze voor altijd de fiets zullen moeten pakken. Maar waarom kies je niet voor een voordelige optie? De elektrische chopper scooter rijdt namelijk volledig op stroom.

Goedkoop rijden

Waarom is dat goedkoper?

Er zijn heel veel oplaadpunten in Nederland en het worden er elke dag meer. Daar kun je die scooter gewoon aan hangen als die leeg is. Niks geen tankstation, benzinekosten of wat dan ook. Je kunt jouw scooter gewoon opladen zoals je dat ook bij een telefoon doet. Het kost je vrijwel niets en je bent er ook weinig tijd aan kwijt. Als je thuis komt dan hang je de chopper gewoon aan de oplader. Als je de volgende morgen weer op pad gaat dan is je scooter opgeladen.