OS58

Auto's en ander vervoer blog

Ben jij opzoek naar een faalangst Rijschool Ede?

1 min gelezen
rijschool Ede

Het is natuurlijk spannend voor iedereen he! Maak je je zorgen over het Auto / scooter/ motor rijden? Dit overkomt jou niet alleen! Maak je maar geen zorgen. Er zijn vele die het idee om te rijden super leuk vinden, maar het idee alleen al super eng vinden. Rijschool Ede wilt je graag helpen om deze angst te overwinnen. 

rijschool Ede

Angst tijdens het rijden 

Als je het aan je ouders vraagt vertellen ze je precies hetzelfde! Tijdens de allereerste rijles was er geen sprake van beginnersgeluk. Er waren veel bibberende benen en vooral angstige gedachten. Wat als het mis gaat? Wat als we nu verongelukken? Hoe werkt het met inschatten? Wat als er gebotst wordt tijdens het inparkeren? Gelukkig geeft rijschool  Ede je antwoord op alle vragen. Het valt aan het einde van de dag best wel mee allemaal. Als je eenmaal weet hoe het moet is het een kwestie van blijven doen en voor je het weet heb je je rijbewijs! Of toch niet?

Gelukkig zijn er rijinstructeurs die speciaal voor personen als jij graag extra tijd vrij maken om te leren rijden. Heb je weleens naar buiten gekeken hoeveel auto’s er op de weg langs je rijden? Je moet je dan ook niet benadeeld voelen als je denkt dat die mensen het wel kunnen en jij niet. Want je gaat het leren. Maak je geen zorgen het komt allemaal goed bij Rijschool Ede weten ze hoe je het best geholpen kan worden.