OS58

Auto's en ander vervoer blog

Autorijschool verzekering

2 min gelezen

Het kopen van een Autorijschool verzekering via uw werkgever is een goede beslissing, voornamelijk vanwege de volgende eigenschappen: eenvoudige aanvraagprocedure, lagere jaarlijkse vergoeding en de prijs van de dekking zijn aanzienlijk lager dan bij een normale particuliere autoverzekering. Sommige bedrijven bieden ook het extra voordeel van geen wachttijd. Ook is het mogelijk om uw Autorijschool verzekering snel van internet te halen. Als u deze optie overweegt, zijn er een paar punten die u moet overwegen voordat u de polis kiest die het beste bij u past. Vergelijk eerst de kosten. Hierdoor kunt u zien welke de meest redelijke prijzen biedt, terwijl u nog steeds aan alle behoeften van uw rijscholen voldoet.

Extra risico’s evalueren

Naast het dekkingsniveau van de Autorijschool verzekering, moet u ook de extra risico’s evalueren die met uw polis zullen worden opgenomen. De meeste polissen omvatten aanvaring, aansprakelijkheid, uitgebreide en praktijkaansprakelijkheid, en deze polissen kunnen sterk variëren in kosten. Door offertes te vergelijken kunt u beter bepalen wat uw ideale dekkingsmogelijkheden zijn. Een andere manier om de kosten te verlagen, is door voor uw verzekering te winkelen via agenten voor autoaansprakelijkheid.

Maatregelen nemen om uzelf te beschermen

U kunt ook maatregelen nemen om uzelf te beschermen wanneer u lesgeeft aan studenten. Het eerste dat u moet doen, is een aansprakelijkheidsdekking hebben voor onderwijzend personeel. Verzekeringsdekking voor aansprakelijkheid beschermt de instructeurs, schoolfunctionarissen en alle studenten die zich op het terrein van de school of onder de hoede van leraren bevinden. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt werknemers tegen claims die tegen hen worden ingediend wegens nalatigheid. Bovendien zal een beroepsaansprakelijkheidsverzekering u beschermen tegen claims van klanten die uw diensten gebruiken en u blootstellen aan een mogelijk financieel verlies als een dergelijke klant een claim tegen u indient. Afgezien van een aansprakelijkheidsverzekering, zijn er ook verschillende autoverzekeringen die u zou moeten overwegen, waaronder aanrijdingen, uitgebreide en onverzekerde/onderverzekerde autoverzekeringen.