OS58

Auto's en ander vervoer blog

Aardige rij instructeur bij autorijlessen Tilburg

2 min gelezen

Afgelopen maanden heb ik rijlessen gevolgd bij autorijlessen Tilburg (Sabrina). Ik heb hier totaal 25 lessen gevolgd waarvan ik veel heb van geleerd. De vrouw die mij begeleidde was een zeer aardige vrouw die vooral erg rustig sprak en overkwam. Zo kan je pas echt goed de instructies opnemen. Ook kon je een leuk en normaal gesprek houden met de rijinstructeur als hier de mogelijkheid voor was.

Fijne auto om in te lessen

De auto waar ik in mocht lessen was een Seat Ibiza. In deze auto kon ik erg goed rijden. De auto is heel losjes en fijn te besturen. Zeker voor een beginnende rijder is dit een erg fijne auto. Ook voldoet de auto aan de nodige accessoires. Ook vond ik het zeer fijn dat ik bij elke les een vaste auto had. Zo kon je echt wennen aan de auto en hoe die in zijn werk gaat.

Weinig lessen

Ik heb voor mijn theorie totaal 20 lessen gehad. In vergelijking met anderen die ook nog nooit in een auto hebben gereden was dit aantal lessen hoger, dit was alleen het geval bij andere rijscholen. Bij autorijlessen Tilburg was dit zeker niet het geval. Bij deze rijschool slaag je over het algemeen eerder, aldus de verhalen die ik hoor.

Deskundige rij instructeurs

Ik wil Sabrina echt bedanken voor de lessen. Ik heb er namelijk echt wat aan gehad. Als anderen nog een rijschool zoeken waar je echt wat leert en hoog slagingspercentage hebt, ga lessen bij Rijschool Tilburg 013. Ook vind je hier deskundige rij instructeurs.